WALFiLii stelt nieuw seizoen voor

WALFiLii, Belgisch fabrikant van hoogwaardige stalen plantenbakken, pakt uit met een fonkelnieuw kleurenpalet. Botanic Textures is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen designers en trendsetters en omvat twintig nieuwe stemmingskleuren voor een extra persoonlijke toets, zowel buiten als binnen.

Alle producten van WALFiLii worden met de hand in België vervaardigd en zijn bovendien personaliseerbaar en op maat te verkrijgen. De onderneming behaalde onlangs ook het HIB-label, wat staat voor Handmade In Belgium. Dit label erkent en beloont authentieke kwaliteitsproducten gemaakt door Belgische ondernemingen.

 Ook de Brusselse Louizalaan bijvoorbeeld, werd verfraaid met plantenbakken in Cortenstaal van de hand van WALFiLii.

 

Volledig personaliseerbaar

De stalen plantenbakken van WALFiLii zijn ook op maat te verkrijgen, waarbij de plantenbakken wel tot wel vijf meter lang kunnen gaan. Je kunt bovendien verlichting, water of automatische beregening laten inbouwen en je logo, isolatie of een antigraffitilaag laten aanbrengen. 

De twintig nieuwe kleuren van het gamma Botanic Textures bieden een waaier van nieuwe mogelijkheden om je plantenbakken een persoonlijke twist te geven en brengen het hele jaar door kleur in uw omgeving. De kleuren zijn onderverdeeld in vier kleurcategorieën:

  • Wild Bouquet is geïnspireerd op een zomerse bloemenweide, met kleuren als tulpenrood, papaveroranje, turkooisblauw, aquarelblauw en cyaanblauw;
  • Happy Leaves verrast met kleuren van frisse lenteblaadjes, onder meer kersenbloesem, caladiumroze, boterbloemgeel en woudgroen;
  • Morning Horizon doet denken aan de kleuren van de kust, met marineblauw, mineraalblauw, indigo, schuimwit en zonnig oranjegeel;
  • Precious Wood verwijst naar hout- en schorskleuren, met esdoornbruin, berkenwit, oude eik, winterden en wengézwart.

 De plantenbakken zijn eveneens verkrijgbaar in Cortenstaal voor een industriële, verweerde look.

 

Voor elk wat wils

Herbs & Vegetables is de geknipte oplossing voor een eigen miniatuurmoestuin. Kies uit rechthoekige of vierkante, hoge of lage moestuinbakken met of zonder wieltjes en geef je tuin of terras een instant persoonlijke toets. Prijs: vanaf 1.212 euro (btw niet inbegrepen).

Met de watertafel creëer je een fonteineffect in de tuin of op het terras zonder externe wateraanvoer. Prijs: vanaf 810 euro (btw niet inbegrepen).

WALFiLii houdt je tijdens lange zomeravonden of een winterbarbecue lekker warm met vuurschalen in Cortenstaal, beschikbaar in vijf formaten (diameter van 80 tot 200 cm). Om te voorkomen dat de ondergrond opwarmt, staat de schaal op een vijf centimeter hoge ring. De vuurschaal kan ook op een voet van twintig tot tachtig centimeter hoog worden geplaatst. Je kunt de weerbestendige schaal bovendien gerust het hele jaar door buiten laten staan. Prijs: vanaf 490 euro (btw niet inbegrepen).

WALFiLii werd in 2007 opgestart door boomkweker Filip Engels, die op zoek was naar plantenbakken die groot genoeg zijn om er bomen en solitaire struiken in te kweken. Hij vond echter niet wat hij zocht en besloot ze dan maar zelf te maken. Sindsdien voert hij zijn producten uit naar verschillende landen en in 2015 sleepte hij het HIB-label in de wacht, wat staat voor ‘Handmade In Belgium’.

Deel dit artikel:

Onze partners