Warme en stabiele entree in AZ Delta met emco entreemat

Het nieuwbouwproject van AZ Delta in Rumbeke bij Roeselare is een project waar zorg en moderne architectuur hand in hand gaan. Het omvangrijke ziekenhuis heeft een totale oppervlakte van 116.000 m2 en ruim 700 bedden. Bij de entrees worden bezoekers een warm welkom geheten. Om de entreemat goed begaanbaar te maken voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn, is in overleg met de projectinrichter Wycor & Jansen Building en VK Architects & Engineers, voor de stabiele entreemat emco Diplomaat Original gekozen.

De entreemat emco Diplomaat Original heeft een enkele rij borstels die veel stabieler beloopt in vergelijking met 3 rijen borstels. Daarbij dragen de kleur grijs en de visuele aankleding bij aan een gevoel van een warm welkom. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit resulteert in een vermindering van stress bij patiënten.

Het samenspel van materialen, ergonomie, kleuren en verlichting bepalen de beleving van een ruimte. Naast de primaire functie van een entreemat om op veilige wijze zo min mogelijk vuil en vocht naar binnen te lopen, is het gebruik van materialen en kleur essentieel voor de sfeer van de entree. Afhankelijk van de toepassing kunt u bij de entreematten van emco kiezen uit diverse inlagen en een ongekend aantal kleuren en dessins.

Bovendien zijn de aluminium profielen leverbaar in meerdere hoogten, breedten en geanodiseerde kleuren, waaronder het populaire zwart. Zo is het bij elk project mogelijk een stijlvolle entreemat te kiezen, die past in de beoogde beleving van de entree.

 

Premium: voor nog meer mogelijkheden

De nieuwe collectie high performance schoonloopzones met zelfs 11 kwaliteiten, kan ook toegepast worden als inlage bij de entreematten. Deze krijgen dan de toevoeging Premium. Bij de Premium kunt u kiezen uit 60 verschillende kleuren en exclusieve dessins, waaronder de nieuwe vintage look. In het kader van hergebruik biedt emco vijf kwaliteiten met gerecyclede garens.

Bron: emco
Deel dit artikel:
Onze partners