Waterdichte douche met de Aquastone van Aquaconcept

Wie in zijn douche een acrylondergrond of een uitbetegelde vloer heeft, kan geconfronteerd worden met vochtproblemen of verkleuring van de tegelvoegen. Aquaconcept zegt hiervoor de oplossing te hebben gevonden met Aquastone: een waterdicht bedekkingssysteem in natuursteen.
Wie in zijn douche een acrylondergrond of een uitbetegelde vloer heeft, kan geconfronteerd worden met vochtproblemen of verkleuring van de tegelvoegen. Aquaconcept zegt hiervoor de oplossing te hebben gevonden met ''Aquastone'', een waterdicht bedekkingssysteem in natuursteen.


De aquastone heeft een douchebak die bestaat uit massieve natuursteen

 
Alle douchetypes met volle glaspartijen worden rechtstreeks op een blok in massieve natuursteen gezet, die de douchebak vormt.  Het douchewater wordt met een afvoersysteem afgevoerd. Er is keuze tussen Belgische blauwe hardsteen, Carrara-marmer uit Italië, witsteen of budgetvriendelijke verzoete graniet uit het Oosten. Er kan een uitsnijding voorzien worden in de steenplaat volgens de omgevingscurve van de badkamer. De Aquastone-natuursteenblok is 30 of 50 mm dik, met een inox rooster of verchroomde ronde afvoer.


Het bedekkingssysteem in natuursteen maakt de douchebak waterdicht


De aquastone past in het algemene doucheconcept van Aquaconcept: volle, profielloze glaspartijen; inox voor scharnieren, handgrepen en bevestigingsmateriaal en nu dus ook een waterdichte ondergrond in natuursteen.
Deel dit artikel:

Onze partners