West-Vlaanderen doet open oproep samen met wvi, Leiedal en Vlaams Boumeester

De Provincie West-Vlaanderen gaat samen met de intercommunales wvi en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester op zoek naar ontwerpers of ontwerpteams voor 5 opdrachten. De opdrachten worden uitgereikt via de succesvolle Winvorm. 

Enkele West-Vlaamse lokale besturen hebben 5 verschillende opdrachten om uit te besteden. De 5 opdrachten variëren van een kinderopvang over een ontmoetingscentrum tot het ontwerp en inrichting van het Park Ter Walle. 

De oproep hiervoor gebeurt via de zogenaamde Winvorm: dat is een selectieprocedure waarbij de geslecteerde ontwerpers in eerste instantie vergoed  worden om een uitgebreide offerte en visie op het project te presenteren. 

 

Succes

De Oproep Winvorm is al enkele jaren een succes. De ontwerpers van de vorige opdrachten zijn dan ook bezig met de verdere uitwerking van het concept, en het is de intentie om de Oproep tweemaal per jaar te organiseren.

Via de website www.west-vlaanderen.be/oproepwinvorm kunnen ontwerpers en ontwerpteams zich tot 24 augustus voor één of meerdere opdrachten op het vlak van bouwkunde, stedenbouw en landschapsarchitectuur kandidaat stellen.

De 5 oproepen zijn: 

-Woonontwikkeling ‘Bergkapel’ in Lendelede
-Buitenschoolse kinderopvang en voetbalkantine in Westrozebeke
-Ontwerp en inrichting ‘Park Ter Walle’ in Menen
-Masterplan ‘Villa Sara’ in Zarren
-Ontmoetingscentrum in Pervijze

Deel dit artikel:
Onze partners