Wie sleept een felbegeerde Fireforum Award in de wacht? Afspraak op 26 november

Fireforum zal op 26 november 2019 voor de vijfde maal de Fireforum Awards uitreiken. Na het succes van de vier vorige edities is deze awarduitreiking een begrip geworden in de wereld van de brandveiligheid. De uitreiking vindt op dinsdag 26 november plaats, in het Koloniënpaleis in Tervuren.

De spanning stijgt, de inzet is groot, de deadline nadert. Wie zal het halen? Slechts éénmaal om de 2 jaar kunnen 6 personen of organisaties een felbegeerde Fireforum Award in de wacht slepen.

De jury, samengesteld uit vertegenwoordigers van de ledenorganisaties, heeft vorige week de beste projecten geselecteerd. Aan de hand van de criteria Ambitie, Maatschappelijke meerwaarde, Impact, Reproduceerbaarheid en Vernieuwend karakter, werden in de volgende categorieën projecten genomineerd:

  • Brandveiligheid - sensibilisering en preventie voor de bevolking
  • Brandveiligheid - sensibilisering en preventie in een professionele context
  • Brandveiligheid in bouwprojecten - nieuwbouw, renovatie van gebouwen, infrastructuur, ...
  • Brandbestrijdingen interventie bij brand
  • Wetenschappelijke studies of eindwerken in verband met brandveiligheid
  • Life Time Achievement

Schrijf je hier in!

De voorbije 4 edities mocht Fireforum honderden deelnemers verwelkomen op deze prestigieuze awarduitreiking. De ceremonie wordt steeds bijgewoond door de industriële sector, vertegenwoordigers van verschillende overheidsdiensten, afgevaardigden van brandweerkorpsen uit het hele land, architecten- en studiebureaus, preventie-adviseurs, verzekeraars, overheidsinstanties, facility managers en belangrijke actoren uit de wetenschappelijke wereld.

Galadiner

De Fireforum Awards worden officieel uitgereikt tijdens een gala-avond op dinsdag 26 november 2019 in het Koloniënpaleis in Tervuren.

Meer informatie over het event en de genomineerden vindt u op: www.fireforum.be

Bron: Fireforum

Deel dit artikel:

Onze partners