Wilfried Devriendt versterkt management Cenergie als algemeen directeur

CENERGIE heeft bekend gemaakt dat het zijn management versterkt heeft met de aanstelling van Wilfried Devriendt als algemeen directeur. Voordien was Wilfried Devriendt onder meer actief bij Arcadis Belgium.
CENERGIE heeft bekend gemaakt dat het zijn management versterkt heeft met de aanstelling van Wilfried Devriendt als algemeen directeur. Devriendt is ingenieur en economist van opleiding en heeft meer dan 25 jaar ervaring als ingenieur en manager. Hij was onder meer actief bij Afga Gevaert en bekleedde diverse directiefuncties bij Arcadis Belgium.
CENERGIE is een onderneming die advies -, ontwerp -, ingenieurs - en managementdiensten levert voor energie-efficiënte gebouwen. Het is opgericht in 1997 en ondervindt de laatste jaren een opmerkelijke groei. Duurzaamheid is een onderdeel geworden van het overheidsbeleid en dat heeft CENERGIE geen windeieren gelegd. Zo is de marktvraag naar REG-implementaties en lage-energieprojecten enorm gegroeid. Bovendien blijft de interesse voor hernieuwbare energie en duurzaam bouwen toenemen.

CENERGIE hoopt met Wilfried Devriendt deze groei voort te zetten. Zijn ervaring met duurzaam bouwen, energiezorg en technisch onderhoud in de gebouwde omgeving maken hem geschikt voor de verdere strategische ontplooiing van CENERGIE.
Deel dit artikel:
Onze partners