WILLCO Plus: als het stralend wit moet zijn

Al meer dan 35 jaar staat Willco Products als vaste waarde op Batibouw. Elk jaar doet de fabrikant van sierpleister en isolatiesystemen dat met een gepast thema. Dit jaar luidt de slogan: ‘Als het stralend wit moet zijn’, een knipoog naar het product WILLCO Plus.

WILLCO Plus is een twee componentenadditief dat zorgt voor het extra lang proper blijven van de silicoonharssierpleister. Het additief bestaat uit een anti-algenproduct en een hydrofoob middel. Het anti-algenproduct voorkomt dat algen zich vastzetten op de sierpleister. De hydrofobe eigenschappen in het additief maken de sierpleister extra waterwerend. Voor alle duidelijkheid, deze additieven zitten standaard in de WILLCO Silicoonharssierpleisters. WILLCO Plus is een extraatje, waardoor de sierpleister nóg langer proper blijft en de gevel blijft stralen voor vele jaren.

 

Kies kwaliteit voor elke laag

De editie van Batibouw 2017 staat voor Willco Products ook opnieuw in het teken van het productkwaliteitslabel ‘100% Willco Products’. Kies kwaliteit voor elke laag … ook bij uw gevelpleister. Met deze slagzin wil Willco Products de bouwheer en architect meer dan ooit wakker schudden. Ze moeten (nog) meer betrokken worden bij het volledige (ver)bouwproces. Met dit productkwaliteitslabel streeft het bedrijf naar werven die uitgevoerd worden met kwalitatieve en volledig gesloten isolatiesystemen. De bouwheer, architect of aannemer wordt warm gemaakt om samen met Willco Products de strijd aan te gaan tegen minderwaardige isolatiesystemen. Voor iedereen is dit win-win!

 

Nieuwigheden

Ook dit jaar stelt Willco Products enkele nieuwigheden voor.


WILLCO Iso&Stripes

Willco Products lanceert een duurzaam en vertrouwd gevelconcept. Het WILLCO Iso&Stripes Systeem een duurzaam isolatiesysteem met de vertrouwde afwerking van steenstrippen. Oneindig veel combinaties en afwerkingen zijn mogelijk.

 

WILLCO Filler

Haar- en krimpscheurtjes in de eindlaag zijn een vaak voorkomend probleem. In de meeste gevallen zijn ze te wijten aan de thermische werking van het isolatiesysteem of een fout in de verwerking ervan. Met WILLCO Filler is dit probleem verleden tijd! De scheuroverbruggende grondlaag dicht haar- en krimpscheuren tot een breedte van 0,8 mm.

 

Ontdek deze en andere producten op de stand van Willco Products in hal 5, standnummer 109.

Bron: Willco
Deel dit artikel:
Contacteer Willco Products
Onze partners