Willco Products wint prestigieuze Europese Award

Project VL-L in Linden, een nieuwbouwproject afgewerkt met een ETICS systeem van Willco Products is de winnaar van de EAE Award in de categorie ‘Residential Buildings – New built – single family homes’.

Deze Europese wedstrijd bekroont het mooiste, meest voorbeeldige ETICS project in 4 categorieën (Residential Refurbishment/Residential New built family homes/Residential new built multi family homes/Non Residential).

Zowel bij fabrikant Willco Products in Aalst, als bij uitvoerder Consteca in Londerzeel was de vreugde groot. Ontwerper van dit project Architect Niko Wauters uit Keerbergen doet regelmatig beroep op hen voor zijn moderne, eigentijdse projecten. Hij mag deze overwinning toevoegen aan zijn erelijst.

de opmars van etics

ETICS, de Engelse afkorting voor ‘thermische gevelisolatiesystemen’ is al meerdere jaren bezig aan een enorme opmars, zowel in België als in de rest van Europa. Bovendien voorspellen recente schattingen een zeer sterke marktgroei voor de volgende jaren. Voor nieuwbouw zijn het de strengere bouwnormen en de vraag naar strakke en minimalistische ontwerpen die de vraag omhoog stuwen.

Voor renovatie heeft ETICS zich inmiddels ontpopt als het meest populaire en efficiënte systeem om gevels van slecht of matig geïsoleerde woningen mooier en energie-efficiënter te maken. Er bestaan diverse renovatiepremies voor verbouwers.

Willco Products uit Aalst is een van de toonaangevende fabrikanten op de markt en bovendien 100 procent Belgisch. ETICS systemen worden geplaatst door gespecialiseerde uitvoerders, die permanent worden opgeleid door hun systeemhouder/fabrikant.

Bron: Willco
Deel dit artikel:

Onze partners