Win een modern glasraam van Artglas in jouw bedrijf

Artglas zorgt al meer dan 20 jaar voor decoratieve glas in lood ramen binnen- of buitenshuis. Om het moderne aspect en de vele mogelijkheden van een glas-in-lood raam extra in de kijker te zetten, geeft Artglas een glasraam weg voor het bedrijf/gebouw van de winnaar van de Artglas-wedstrijd.
Artglas zorgt al meer dan 20 jaar voor decoratieve glas in lood ramen binnen- of buitenshuis. Zo hebben ze recent nog glasramen naar een ontwerp van Studio Job gemaakt, die nu in het Groninger Museum te bewonderen zijn. Voor het Kampen boys choir in Kampen werden 8 glasramen ontworpen en uitgevoerd.
Bedrijven kunnen hun inkomhal, receptie, wachtruimte of vergaderzalen met een moderne glasraam verfraaien om hun bedrijf extra uitstraling te geven. Het plaatsen van een glas-in-lood-raam is een eenmalige investering die zorgt voor een eindeloos lichtspel en visueel genot. 

Wedstrijd 

Om het moderne aspect en de vele mogelijkheden van een glas-in-lood raam extra in de kijker te zetten, geeft Artglas een glasraam weg voor het bedrijf/gebouw van de winnaar van de Artglas-wedstrijd. De prijs bestaat uit een glasraam van 2 m², geplaatst tussen dubbel glas, in een bestaand gebouw of in nieuwbouwproject (realisatie in 2012). Voorwaarde is dat het glasraam goed zichtbaar moet zijn. Het ontwerp gebeurt in overleg met Artglas. 
Wat moet je doen

Vertel Artglas waar jij graag een glasraam zou laten plaatsen en overtuig hen waarom een glasraam perfect past bij jouw bedrijf.
Alle inzendingen worden beoordeeld door juryleden Vittorio Simoni, Jan Boelen en John Dierickx. Deelnemen kan tot uiterlijk 16 april 2012.
Deel dit artikel:
Onze partners