Wint uw bedrijf binnenkort de PRODUCT INNOVATION AWARD van BATIBOUW?

BATIBOUW gaat samen met Palindroom op zoek naar het meest innoverende product op BATIBOUW 2022. De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens de prijsuitreiking met walking diner van de Belgian Building Awards op 24 mei, waarop ook de winnaars van de architectuurprijzen zullen bekendgemaakt worden.

BATIBOUW en Palindroom zijn op zoek naar een nieuw product dat gelanceerd werd in 2021 of 2022. Het moet gaan om een innovatief product dat het comfort voor de gebruiker, de kwaliteit, de efficiëntie en/of de duurzaamheid op een hoger niveau tilt. 

Om in aanmerking te komen volstaat het om het invulformulier in te vullen (klik hier om te downloaden) en door te sturen naar info@palindroom.be. samen met minimum 1 en maximum 3 foto’s en een technische fiche. Gelieve het document en de foto’s door te sturen ten laatste op vrijdag 20 mei om 13.00.

De jury, bestaande uit bouw- en architectuurjournalisten, zal een eerste selectie doorvoeren en zal een shortlist samenstellen van maximum 8 producten. Op 24 mei in de voormiddag zal de jury de standen van de  genomineerden bezoeken om wat meer informatie in te winnen. Aansluitend zal de jury beraadslagen wat volgens haar het meest innovatieve product is en die winnaar zal later op de dag bekendgemaakt worden tijdens de prijsuitreiking van de Belgian Building Awards.  

Deel dit artikel:
Onze partners