Xinnix Door Systems stelt unieke glasklem voor schuifdeuren voor

Xinnix Door Systems produceert systemen voor vlakwandige draaideuren. Dit systeem bestaat uit aluminium frames dit voorgelakt zijn en voorzien van verborgen beslag. Er wordt met onzichtbare en 3D regelbare Xinnix scharnieren gewerkt, alsook met een magnetisch slot. 

De firma is ook specialist in systemen voor strakke schuifdeuren die in de wand schuiven. Deze hebben vooral een plaatsbesparende functie en zijn zeer flexibel inzetbaar. De dikte, hoogte en breedte van de wand kiest men zelf en is aanpasbaar. De muurdikte kan variëren van 100 mm tot 164 mm. Wat betreft de deurbladbreedte, kan men een wand creëren van een goede 3 meter, voor een deurblad van 3 meter breed. In de hoogte kan men gaat tot een dimensie van 3,5 meter. 

Zowel voor houten als glazen schuifdeuren is er aangepast beslag beschikbaar. De ophanging en afwerking voor glasdeuren zijn nu een echte troef geworden. 

 

Twee types

Voor de X5 pocket schuifdeuren produceerde Xinnix glasklemmen die heel mooi afgewerkt zijn met een cover, zodat deze glasklem niet langer een storende factor is. Er zijn twee types afwerking beschikbaar: voor plafondhoge en niet-plafondhoge afwerking. Indien men niet plafondhoog werkt, wordt deze klem volledig verborgen door middel van een geschikte gipsplaatwerking. Voor een plafondhoge afwerking, waarbij de rail geïntegreerd wordt in het (vals) plafond, ziet men enkel deze strakke ophanging. De boorgaten en schroeven zijn niet meer zichtbaar. 

Dit is XINNIX, “ ‘k Zie niks” op zijn best!

Deel dit artikel:
Onze partners