Zehnder-designradiatoren sieren hotelkamers Agenda Louise

In de Rue de Florence, vlakbij de Brusselse Louisalaan, krijgt hotel Agenda Louise van de internationale hotelketen Star Leisure Group stilaan zijn vroegere grandeur terug. In een eerste fase werden de badkamers al volledig vernieuwd en uitgerust met compacte Zehnder Metropolitan Spa designradiatoren uitgevoerd in Brown Quartz.

Vlakke look

Hotel Agenda Louise telt 37 kamers en 4 ruimere luxesuites. In het najaar zullen de hotelkamers zelf aan een volledige remake toe zijn, maar inmiddels werden alle badkamers al compleet vernieuwd. Daarbij werden ze door installatiebedrijf CEM & EFE bvba uitgerust met Zehnder Metropolitan Spa designradiatoren. Katarzyna Sobolewska, executive manager van Star Leisure Group, die zelf instond voor het concept van de inrichting, viel vooral voor de vlakke look van dit model. Deze badkamerradiator, ontworpen door het vermaarde designersduo King & Miranda, is voorzien van uitsparingen voor de handdoeken.

Zeer breed kleurenaanbod

Zehnder heeft een zeer ruim kleurenpalet voor designradiatoren, met natuurlijke, architecturale en Tonic kleuren. Katarzyna Sobolewska opteerde voor de Zehnder Metropolitan designradiator in Brown Quartz, een neutrale kleur die perfect aansluit bij de prachtige badkamertegels. Christophe Thimmesch, Account Manager Heating Zehnder Group Belgium: “De licht korrelige structuur maakt deze uitvoering heel onderhoudsvriendelijk. Naast de standaard witte uitvoering behoort deze kleurschakering wellicht tot de top vijf speciale texturen die voor badkamers in hotels worden gekozen.”

 

Sterk in maatwerk

Een ander sterk punt van de Zehnder Metropolitan designradiatoren is het maatwerk. Christophe Thimmesch: “Zehnder gaat niet enkel zeer breed wat het kleurenaanbod betreft, maar ook qua afmetingen. Zo werd voor dit hotel voor het kleinste beschikbare formaat van de Zehnder Metropolitan designradiator geopteerd, 40 cm breed en 150 cm hoog. Met deze smalle designradiatoren – sommige modellen zijn al beschikbaar vanaf 30 cm breedte – is Zehnder uniek op de Belgische markt.”

 

Ideaal voor renovatie

De Zehnder Metropolitan designradiatoren werden, met bevestigingen in de kleur van de handdoekdroger, klaar voor montage geleverd op de werf. Christophe Thimmesch: “Alle Zehnder Metropolitan designradiatoren zijn voorzien van vierpuntsaansluitingen aan de onderzijde. Vooral bij renovatiewerkzaamheden is dit handig. De installateur kan het kraanwerk aan de beide zijden monteren of de aansluitingen centraal voorzien. Ook indien de leidingen al aanwezig zijn, kunnen de radiatoren vlot worden geplaatst.”

Bron: Zehnder ProNews

Deel dit artikel:

Onze partners