Zwaardere pivoterende binnendeuren discreet installeren dankzij de invisidoor AX PRO

ARLU breidt het succesvol invisidoor gamma uit met de invisidoor AX PRO, een onzichtbaar aluminium kader voor pivoterende binnendeuren tot 100 kg dat eenvoudig, snel en onzichtbaar geïnstalleerd en ingepleisterd kan worden. Het systeem is weldra te ontdekken op Architect@Work in Kortrijk en Luik.

De invisidoor AX PRO is een nieuwe telg in het ARLU invisidoor assortiment. Het is een onzichtbaar aluminium kader voor pivoterende binnendeuren tot 100 kg, ideaal voor zwaardere en frequent gebruikte toepassingen. Doordat dit pivotsysteem in de deur geplaatst wordt, kan de ARLU invisidoor AX PRO zowel in nieuwbouw als renovatie gebruikt worden en is het systeem toepasbaar bij vloeren met vloerverwarming.

 

Eenvoudig monteren

De ARLU pivotica zou een compact, minimalistisch en nagenoeg onzichtbaar pivotsysteem zijn dat eenvoudig te monteren is in het deurblad. De deur kan erdoor in beide richtingen geopend worden en heeft een vasthoudstand op 90 graden. Dankzij de contactloze magneetsluiter kan de pivoterende deur perfect in zijn nulstand gehouden worden. De ARLU invisidoor AX PRO is dan weer uitgerust met een speciaal ontwikkeld pivotsysteem. De hydraulische demping met 2 snelheden van het systeem zorgt ervoor dat zwaardere deuren perfect tot hun nulpunt teruggebracht worden, waardoor bij deze nieuwe versie geen magnotica nodig is.

Deel dit artikel:

Onze partners