Dé 10 maatregelen voor klimaatneutraliteit

De bouwsector is voor een groot stuk verantwoordelijk voor de klimaatproblematiek. Het ligt dus in haar handen om daar iets aan te doen. In aanloop naar de klimaattop in Glasgow bespreekt Architectura samen met Energy Saving Pioneers in deze podcast aan de hand van welke 10 maatregelen we tegen 2050 klimaatneutraal kunnen zijn. 

 

 

Dat doen we met Wim Boydens, ingenieur bij ontwerpbureau Boydens Engineering part of Sweco en professor aan de Universiteit van Gent. Sven Augusteyns, architect stedenbouwkundig bij studiebureau Omgeving. Tenslotte Angelos Koutsis, beleidsmedewerker voor Bond Beter Leefmilieu op de thema’s groene warmte en energie-efficiëntie en verantwoordelijk voor Energy Saving Pioneers, een business to policy network waarin ze samen met grote spelers die werken rond energie-efficiëntie met beleidsmakers rond de tafel gaan zitten. 

Deze podcast werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze vier structurele podcastpartners: Reynaers Aluminium, Vandersanden, Assiver, All Colors of Communication.

DEEL DEZE PODCAST:

Onze partners

GAimage