Werken in bouwteams

Kamp C is hét centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouw. Als autonoom bedrijf van provincie Antwerpen werkt Kamp C aan innovatieprojecten, geeft duurzaamheidsadvies aan opdrachtgevers en ontwikkelt demonstraties zoals het eerste circulaire kantoorgebouw van Vlaanderen, een 3D geprinte woning en zelfs een circulaire schuur uit de 18de eeuw.

Maar er blijven nog veel vragen over wat duurzaamheid in de bouwsector precies betekent. Een gesprek over circulariteit, energiedelen, innovatieve technieken en materialen en alles wat daarbij komt kijken dringt zich dan ook op. Laat ons net daarover meer vertellen in deze vijfdelige podcastreeks, waarin Kamp C en Architectura met hun partners in vijf afleveringen dieper ingaan op ontwikkelingen in de bouwsector, om jou te informeren, inspireren en adviseren.

Deze derde aflevering staat volledig in het teken van werken in bouwteams. Rob Cornelissen van Kamp C spreekt erover met Claire Dewispelaere van Sidati bv, Sarah Theeuws van WEST architectuur en Lode Levefre van VK architects+engineers.

DEEL DEZE PODCAST:
Onze partners