7 redenen waarom Archicad je workflow efficiënter maakt

Elke architect streeft naar een soepele en efficiënte workflow om tijd en kosten te besparen. Archicad, een toonaangevend BIM-softwarepakket, helpt architecten om hun ontwerpprocessen aanzienlijk te verbeteren. Ontdek de zeven redenen, volgens KUBUS, waarom Archicad een gamechanger is in de architectuur.

1. Centrale projectgegevens in BIM

Archicad zet alle projectgegevens in één gecentraliseerd 3D-model waardoor de communicatie verbetert, projecten nauwkeuriger worden gemonitord en het ontwerpproces wordt geoptimaliseerd. Dit leidt tot een verbeterde samenwerking en verhoogde projectprestaties.

2. Naadloze samenwerking met openbim

Door OpenBIM te ondersteunen te ondersteunen, maakt Archicad naadloze samenwerking mogelijk met verschillende disciplines binnen het bouwproces. Dit helpt bij het vroegtijdig signaleren en voorkomen van ontwerpfouten, waardoor het project soepeler verloopt.

3. Gestroomlijnde documentatie

Archicad biedt geavanceerde documentatietools die het beheren van BIM-gegevens vereenvoudigen, waardoor je projectdocumentatie nauwkeuriger en overzichtelijker wordt.

4. Vlotte exportmogelijkheden

Met Publisher Sets in Archicad kun je eenvoudig verschillende tekeningen en documenten combineren en exporteren met één klik, wat de communicatie met alle betrokken partijen verbetert.

5. Intuïtieve exportmogelijkheden

De intuïtieve interface van Archicad biedt een korte leercurve en maakt de overstap naar deze software vlot en eenvoudig, zelfs voor nieuwe gebruikers.

6. Verbeterde snelheid door multi-core ondersteuning

Archicad's ondersteuning voor multi-core processoren zorgt ervoor dat laden, visualiseren en rekenen veel sneller gaat, wat de algehele efficiëntie verhoogt.

7. Voordelen voor KeyMembers

Het KeyMember Abonnement biedt exclusieve voordelen zoals toegang tot het KUBUS Helpcenter, persoonlijke ondersteuning en de KeyMember Editie, die speciaal is ontworpen voor de Nederlandse en Vlaamse markt.

Bron: KUBUS
Deel dit artikel:
Onze partners