Akoestisch paneel met opdruk Artwall wordt D-ART

"Artwall" heet vanaf nu D-ART. DOX acoustics wil hiermee mogelijke verwarring met gelijkaardige producten vermijden. Ongeacht de naamsverandering blijft dit akoestisch paneel met opdruk ongewijzigd. De focus ligt nog altijd op het kunst-aspect van dit paneel (ART). Door een print naar keuze toe te voegen aan het absorptiemateriaal, voegt men een persoonlijke accent toe in de ruimte en speelt men zo in op het visueel comfort. De performantie blijft sterk (Alpha W=0.90).
 

Met D-art wordt kunst met akoestiek verenigd. De akoestiek van elke ruimte kan hierbij op een esthetische manier worden aangepast. Vormgevers krijgen een nieuwe tool om gehele muren naadloos te bekleden of te werken met “kunstwerken”.

Dit akoestisch weefsel met een gepersonaliseerde opdruk naar keuze wordt gemonteerd op een fijn aluminium frame. De holle ruimte wordt gevuld met geluidabsorberende panelen. 

 

Specificaties

De zichtbare afwerkingslaag van D-ART bestaat uit trevira CS-stof, glasvezel of een vlamvertragend vinyl. Het aluminium frame is gevuld met geluidsabsormberende melaminepanelen. Daarbij wordt de keuze geboden tussen een gesloten of een open rugzijde. De afmeting is naar keuze. De maximale printlengen van één doek is 2.980 mm. Daarbij bestaat de mogelijkheid om meerdere doeken aan elkaar te stikken. De dikte van het frame en overeenkomstige geluidabsorberende panelen wordt bepaald in functie van de nodige absorptie in het lokaal. De standaarddikte bedraagt 55 mm

 

Toepassingen

D-ART wordt gebruikt in verschillende omgevingen: vergaderruimtes, inkomhallen, scholen, kantoren, restaurants, crèches, receptieruimtes, ...

Deel dit artikel:

Contacteer Merford

Onze partners