Akoestische designoplossing voor industriële interieurs

Fabriekshallen, bedrijfspanden, houtloodsen: oude gebouwen worden massaal omgebouwd tot hippe hotspots, kantoren en showrooms met industriële interieurs. De gestripte wanden en plafonds zijn een lust voor het oog, maar transformeren de ruimte in een klankkast waarin je elkaar nauwelijks kunt verstaan. OWA, ontwikkelaar en producent van innovatieve (systeem)plafonds, bedacht een akoestisch plafondsysteem met de uitstraling van beton: OWA RAW Concrete. Het product maakt een einde aan de tweestrijd tussen akoestiek en industrieel design.

OWA RAW Concrete oogt als ruw beton, maar biedt hetzelfde akoestische comfort als reguliere systeemplafonds. Hierdoor is een aangenaam geluidsniveau en goede verstaanbaarheid gegarandeerd, zonder concessies te doen aan de stoere, industriële uitstraling. De RAW Concrete plafondpanelen absorberen maar liefst 70% van de geluidstrillingen tussen de harde materialen (zoals betonnen vloeren en bakstenen muren) die normaal leiden tot een onprettige nagalm.

Gemakkelijk toepasbaar

OWA RAW is direct tegen het plafond toepasbaar, of kan eenvoudig gemonteerd worden met een beproefd ophangsysteem. Het installatie- en leidingwerk kan daarbij geheel of gedeeltelijk onder het plafond worden weggewerkt, voor volledige controle over het industriële karakter van de ruimte. Uiteraard zijn spots, luidsprekers en alle andere denkbare opties en functionele maatregelen volledig te integreren in de RAW Concrete panelen.

Interesse in OWA RAW Concrete? Op http://www.owa-akoestiekendesign.nl/ vindt u meer informatie over het product en projecten waarin het is verwerkt.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage