Allaeys Led Instruments werpt nieuw licht met remote phosphor technology

Allaeys Led Instruments ontwikkelt en produceert hoogkwalitatieve led-verlichting en de hard- en software om kleurverandering bij leds aan te sturen. Momenteel wordt een reeks nieuwe led-verlichting op basis van remote phosphor technology geïntroduceerd, die Allaeys op de beurs architect@work zal tentoonstellen.

Allaeys Led Instruments is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verlichtingstoestellen op basis van de recentste led modules en van de nodige hardware en software om kleurverandering bij leds aan te sturen (DMX 512).

Remote Phosphor Technology in led-verlichting

Momenteel worden een reeks nieuwe toestellen geïntroduceerd op basis van remote phosphor technology. Door het gebruik van de “remote phosphor technology” produceert het nieuw gamma LED-verlichting het soort warme, krachtige licht dat de “conventionele verlichting” perfect vervangt. Het materiaal van elk onderdeel is van zeer hoge kwaliteit. Deze toestellen worden uitsluitend als functionele verlichting aangewend in residentiële en commerciële toepassingen. Allaeys zal deze nieuwe verlichting op de beurs architect@work tentoonstellen.Over Allaeys Led Instruments

Dankzij de professionele engineering van eigen besturingstechnieken kan Allaeys Led Instruments zowel grote als kleine gepersonaliseerde projecten realiseren. Allaeys werkt vaak samen met architecten, studiebureaus, lichtplanners en interieurarchitecten en biedt als OEM fabrikant originele led-concepten, die productontwikkelaars in hun producten kunnen integreren.Het standaard led-gamma van Allaeys is verkrijgbaar in verlichtingsspeciaalzaken. Het bedrijf biedt bovendien technische en commerciële ondersteuning. Elk product ontwikkeld door Allaeys Led Instruments wordt geleverd met een bewijs van CE keuring die de kwaliteit garandeert.


 

Deel dit artikel:
Onze partners