Aluk S141 biedt mogelijkheden bij grote glasoppervlakten

Aluk introduceert S141, het nieuwste systeem binnen het b-Quick concept. Dit duurzame schuifdeursysteem, met een strak design, biedt een oplossing voor de meest gevraagde schuifdeur varianten. S141 is ontworpen voor intensief gebruik in woningen, in appartementen maar ook in openbare gebouwen. Het systeem biedt opportuniteiten bij het toepassen van grote glasoppervlakten. S141 is duurzaam en voldoet aan de huidige isolatienormen.

Door het moderne systeemdesign voldoet S141 ruimschoots aan de huidige normen. De voorgemonteerde dichtingen, volgens het b-Quick principe, maken de S141 een heel efficiënt en innovatief systeem, dat op een gebruiksvriendelijke manier te vervaardigen en te installeren is.

 

Kwaliteitslabel 

AluK beschikt over eigen laklijnen waarmee we het aluminiumprofiel van begin tot einde in eigen huis behandelen. Wanneer u kiest voor AluK schuifdeuren, kiest u voor het kwaliteitslabel Qualicoat. Qualicoat is hét internationale kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Het productieproces van AluK is Qualicoat gecertificeerd

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage