Aluthermo stelt voor: Aluthermo Optima

Ter gelegenheid van Batibouw 2014 lanceert Aluthermo een nieuw isolatiemateriaal, Aluthermo Optima. Dit dunne en reflecterende isolatiemateriaal zorgt volgens het bedrijf voor een sterk verbeterde thermische en geluidsisolatie. Aluthermo Optima bevat meerdere lagen zuiver aluminium dat behandeld is tegen oxidatie waardoor het de warmte reflecteert.. De kern van het product bestaat uit polyestervezels, een materiaal dat bekend staat om zijn thermische en geluidsisolerende eigenschappen.
Ter gelegenheid van Batibouw 2014 lanceert Aluthermo een nieuw isolatiemateriaal, Aluthermo Optima. Dit dunne en reflecterende isolatiemateriaal zorgt volgens het bedrijf voor een sterk verbeterde thermische en geluidsisolatie. Aluthermo Optima bevat meerdere lagen zuiver aluminium dat behandeld is tegen oxidatie waardoor het de warmte reflecteert.. De kern van het product bestaat uit polyestervezels, een materiaal dat bekend staat om zijn thermische en geluidsisolerende eigenschappen.
Aluthermo Optima wordt voornamelijk aangebracht tegen het dak of tegen de muren. In combinatie met het Aluthermo Hybride-systeem, nog een nieuw product dat tijdens Batibouw 2014 wordt voorgesteld, zorgt het product voor een maximale isolatie die recht geeft op isolatiepremies. “Dit nieuwe product is niet alleen volledig luchtdicht en in staat om warmte te reflecteren maar het biedt ook een unieke thermische weerstand”, klinkt het bij Aluthermo.


Aluthermo zal tijdens Batibouw 2014 aanwezig zijn van 20 februari tot 2 maart in Paleis 4 – stand 414.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage