Aquaconcept lanceert spiegelend doucheglas op Batibouw 2010

De Belgische badkamerspecialist Aquaconcept lanceert op Batibouw 2010 de Flatconcept Mirror, een doucheconcept waarvan de buitenste profielloze glaspartijen een spiegeleffect en een optische vergroting van de badkamer genereren.
De Belgische badkamerspecialist Aquaconcept lanceert op Batibouw 2010 de Flatconcept Mirror, een doucheconcept waarvan de buitenste profielloze glaspartijen een spiegeleffect en een optische vergroting van de badkamer genereren. Van buitenaf zie je enkel spiegelglas en enkel wie doucht, kijkt dwars door het glas heen. Aquaconcept beschouwt zijn Flatconcept Mirror als de oplossing in gezinssituaties waar meerdere personen soms tegelijk de badkamer gebruiken.


Het spiegelende doucheglas van de Flatconcept Mirror genereert een vergroting van de badkamerruimte


‘Flatconcept’ betekent dat het glas en de scharnieren tussen de vaststaande en draaiende deurdelen naadloos in elkaar vloeien. ‘Flat’ wijst dan op de verzonken scharnieren in de glaspartij, mogelijk dankzij lasertechnologie. Flatconcept kan geplaatst worden zonder profielen, of men kan de profielen zwevend voor de grote glaspartijen plaatsen. De volle glaspartij volgt altijd de contouren van de muur -zelfs al zijn die niet volledig loodrecht- omdat het veiligheidsglas schuin kan uitgefreesd worden. Ook de inloopopening kan door de klant bepaald worden.
Deel dit artikel:
Onze partners