Archetype met innovatieve bediening en minimalistisch design: AXOR One

AXOR One mengkranen zijn elegant, elementair en puur. Het design is extreem gereduceerd en voelt toch vertrouwd aan met zijn effen oppervlakken, zachte randen en evenwichtige proporties. Dankzij de innovatieve, nauwkeurige bediening kunnen de mengkranen intuïtief en zuinig worden gebruikt. Verkrijgbaar in chroom en Matt Black of in andere exclusieve AXOR FinishPlus oppervlakken.

AXOR One mengkranen zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Een gebogen, extreem slanke buis met een greep aan de zijkant, twee aparte grepen of een hendelgreep.

In combinatie met subtiele details zoals de licht toelopende uitloop, de aangenaam in de hand liggende kraangrepen en het nieuwe, exclusief voor AXOR One verkrijgbare, gelakte oppervlak Matt Black (mat zwart) – of een van de vele andere AXOR FinishPlus oppervlakken – wordt AXOR One een ongelooflijk hoogwaardige, tijdloos mooie en exclusieve collectie, die voor elke badkamer een verrijking is.

Design: Barber Osgerby

Slank silhouet, eenvoudige installatie en dus praktisch in onderhoud

De ontwerpers en ontwikkelaars van AXOR One kwamen op het geniale idee om de cartouche onder de lavabo te plaatsen. Daar hadden ze twee redenen voor. Door de motor van de mengkraan extern te plaatsen, konden ze het corpus extreem slank ontwerpen en AXOR One tot het absoluut wezenlijke reduceren.

Bovendien maakt de plaatsing van de cartouche onder de lavabo een snelle, eenvoudige installatie en een praktische toegang voor service en onderhoud mogelijk, waarbij de cartouche heel eenvoudig met een bajonetsluiting verwijderd en weer teruggeplaatst wordt.

Duik in de wereld van AXOR One!

Anke Sohn, Head of Global Brand Marketing AXOR, en Benjamin Holzer, Head of Product Management AXOR, presenteren de AXOR One-collectie in detail in enkele verhelderende video's. Bekijk de video's hier.

Bron: AXOR

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage