ARCHITECT@WORK gaat online verder

Op 21 en 22 oktober vond de tiende editie van ARCHITECT@WORK Kortrijk plaats. Bijna 230 exposanten presenteerden er hun laatste innovaties. Deze innovaties kunnen ook online worden geraadpleegd dankzij de ARCHITECT@WORK Innovations Directory. Deze jubileumeditie stond in het teken van ‘Healthy Materials’, wat gepaard ging met een uitgebreid seminarprogramma rond het thema, in samenwerking met NAV, AiNB, KBKW, Orde van Architecten en diverse partners. Ook architectura.be tekende present met een seminarie rond het behoud van ons modernistisch erfgoed.

Op A@W Digital hebben bezoekers toegang tot alle productinnovaties die eerst zorgvuldig zijn geselecteerd door een jury van architecten en interieurarchitecten. A@W wil een bron van inspiratie zijn en daarom zijn alle seminars online te herbekijken op aanvraag. 

In deze special kan u alvast ook een verslag lezen van het seminarie 'In de bres voor ons modernistisch erfgoed' dat architectura.be en Redactiebureau Palindroom organiseerden op A@W.

We lichten in deze A@W-special ook een tipje van de sluier op van het seminarie rond rond milieuvriendelijke bouwmaterialen, dat georganiseerd werd door  de Orde van Architecten – Vlaamse Raad met Rik Neven, zaakvoerder van Architectura en Circubuild, als moderator. 

Bron: ARCHITECT@WORK

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage