ARCHITECT@WORK: MaterialDistrict toont 120 hoogwaardige, innovatieve en duurzame materiaalsamples

Eén van de vaste blikvangers is de materialententoonstelling van MaterialDistrict. In Brussel loopt deze onder de naam ‘Super Skins’. ‘Super Skins’ toont een breed scala van ruim 120 hoogwaardige, innovatieve en duurzame materiaalsamples. Het brengt de materialen van toonaangevende fabrikanten, ontwerpers en architecten samen die nieuwe mogelijkheden bieden om na te denken over de oppervlakken van gebouwen en interieurs.

Of het nu de gevel van gebouwen of de afwerking van interieurobjecten is, oppervlaktedesign kan van een goed ontwerp iets fantastisch maken. Ze kunnen de onderliggende materialen beschermen, de lucht zuiveren, of simpelweg de ruimte ‘af’ maken met hun looks.

120 materiaalsamples

Tijdens de speciaal voor ARCHITECT@WORK samengestelde tentoonstelling “Super Skins” laat MaterialDistrict een breed scala van ruim 120 hoogwaardige, innovatieve en duurzame materiaalsamples zien. “Super Skins” brengt de materialen van toonaangevende fabrikanten, ontwerpers en architecten samen die nieuwe mogelijkheden bieden om na te denken over de oppervlakken van gebouwen en interieurs. De materialen zijn zowel functioneel als esthetisch, met het potentieel om de gebouwde omgeving te transformeren, zoals hoogwaardig keramiek, geavanceerde composieten en intelligente materialen en coatings die reageren op hun omgeving.

Verken de mogelijkheden van nieuwe oppervlaktematerialen

De tentoonstelling "Super Skins" is een kans voor architecten en ontwerpers om de mogelijkheden van nieuwe oppervlaktematerialen te verkennen en te ontdekken hoe ze in hun projecten kunnen worden geïntegreerd. Of het nu gaat om het creëren van een opvallende gevel voor een commercieel gebouw of het ontwerpen van een innovatieve binnenruimte, de materialen die op de tentoonstelling te zien zijn, bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en innovatie.

 

Meer info: www.materialdistrict.com

Deel dit artikel:
Onze partners