Architecten kunnen nog inschrijven tot 2 juni voor openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect

Op zaterdag 27 en zondag 28 september organiseert de Orde van Architecten – Vlaamse Raad een nieuwe editie van Mijn Huis Mijn Architect. Een weekend lang kunnen toekomstige bouwers en verbouwers woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Architecten krijgen zo de kans om uit te pakken met een of meerdere projecten. Een project inschrijven kan nog tot 2 juni 2014.

Mijn Huis Mijn Architect blaast dit jaar 15 kaarsjes uit. Het openhuizenweekend is in al die jaren uitgegroeid tot dé gelegenheid om architecturale pareltjes te bezoeken en kennis te maken met de architect achter het project. Jaarlijks vinden zo tal van toekomstige bouwheren hun weg naar een vakbekwaam ontwerper.

 

Persoonlijk contact met een ruim bouw- en verbouwpubliek

Bijna 30.000 belangstellenden trokken er op uit tijdens de vorige editie van Mijn Huis Mijn Architect. Ook dit jaar krijgen deelnemende architecten de kans om in direct contact te komen met een ruim (ver)bouwerspubliek. Tijdens het openhuizenweekend in september kunnen zij opnieuw hun visitekaartje afgeven aan de bouwheer van morgen.

 

Thema 2014: Hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie is vanaf 1 januari 2014 een verplichting geworden. Bouwheren hebben hierover nog heel wat vragen of hebben een vertekend beeld van hernieuwbare energie. Mijn Huis Mijn Architect is het ideale evenement om een antwoord te bieden op deze vragen en de bouwheer te laten proeven van de juiste aanpak.

Hoe integreert u hernieuwbare energie op een esthetische manier in uw projecten? Heeft u een project waarbij een vorm van hernieuwbare energie werd gebruikt? Teken dan snel in, want dit jaar staan deze woningen in de schijnwerpers.

 

Praktisch

U bent architect en u wilt uw vakbekwaamheid op een ongedwongen manier promoten? Inschrijven kan nog tot en met 2 juni. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Zowel nieuwbouwprojecten als renovaties zijn welkom. Deelnemen met een project van voorgaande edities is mogelijk.

Stel uw inschrijving niet uit. Zo heeft u ruim de tijd om deze deelname minutieus voor te bereiden. Alle info en inschrijvensmogelijkheden vindt u hier

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage