Architectenbureau OMA keynote-speaker op architectenseminarie Autumn School 2014

Kunsthal in Rotterdam

Autumn School, het jaarlijks architectenseminarie van Isover en Saint-Gobain Glass, vindt dit jaar op 18 september plaats in The International Auditorium in Brussel. Vooraanstaande architecten zullen er hun visie op energiezuinig en duurzaam renoveren toelichten aan de hand van veelbesproken projecten. 

Alex De Jong van het internationaal gerenommeerd architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas en met zetels in Hong Kong, Rotterdam, Doha en Beijing, komt de Autumn School 2014 afsluiten met een presentatie van het renovatieproject De Kunsthal Rotterdam.

Dit gebouw is in 1992 ontworpen door Rem Koolhaas en is meteen ook het project waardoor hij  internationale faam verwierf. In 2013 was het opnieuw OMA die instond voor de energetische renovatie ervan, wat deze case extra interessant maakt.

Op het programma stonden reeds Jo Coenen (JCAU) - Voormalig Rijksbouwmeester van Nederland, Bart Demeestere (Architecten Demeestere + Garmyn & Partners bvba), Jo Vandebergh (Ertzberg), Sebastian Moreno-Vacca (A2M) en Bart Cobbaert (denc!-studio).

Het volledige programma van Autumn School 2014 kan u raadplegen op www.autumnschool.be. Na 18 september worden daar alle presentaties online gezet. Wil u er nog bijzijn, dan kan u zich nog steeds gratis inschrijven via diezelfde website. Doe dat wel snel want het aantal resterende plaatsen is beperkt. 

Deel dit artikel:
Onze partners