ArchX-software stroomlijnt administratie met modulair beheersysteem

Een tablet, een computer, een digitale én een papieren agenda en hier en daar ook nog wat post-its die rondfladderen in het kantoor. De informatiestroom is gigantisch waardoor op lange termijn een organisatorische puinhoop onvermijdelijk lijkt. Xatrax biedt met het softwarepakket ArchX een uitweg aan architecten-, studie- en expertisebureaus. De automatisering van administratieve rompslomp laat u toe te om voor de volle 100 % te focussen op het creatieve ontwerpproces.
Een tablet, een computer, een digitale én een papieren agenda en hier en daar ook nog wat post-its die rondfladderen in het kantoor. De informatiestroom is gigantisch waardoor op lange termijn een organisatorische puinhoop onvermijdelijk lijkt. Xatrax biedt met het softwarepakket ArchX een uitweg aan architecten-, studie- en expertisebureaus. De automatisering van onder meer documenten, mailverkeer, werfverslagen, budgettering en financiële opvolging laat u toe te om voor de volle 100 % te focussen op het creatieve ontwerpproces, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over planning, projectmanagement of urenregistratie.
ArchX staat garant voor een centrale opslagplaats voor contactinfo, agenda’s, projectinformatie en aanverwante documenten. Koppelingen met tekenpakketten, mailprogramma’s en andere software zorgen voor een veelzijdig beheersysteem. Verschillende modules laten toe het programma te parametriseren op maat van het bureau in kwestie. Of je opteert voor het totale pakket ArchX.Full.


ArchX.Data

Deze module zorgt ervoor dat administratieve rompslomp tot het verleden behoort en centraliseert alle contacten, agenda’s en projectinformatie en houdt ze up to date. Zo beschikt ArchX Data over een centrale database met daarin alle contacten. Met behulp van parameters vind je via de zoekmachine projectinfo snel terug. Agenda-items kan je eveneens aan projecten koppelen. ArchX.Data kan je online raadplegen, waardoor je tijdens werfbezoeken op je tablet of smartphone info meteen kan raadplegen. Plug-ins maken het mogelijk om gegevens met andere programma’s te delen, zoals Outlook, Mac Adresboek en iCal.

    

Ook via ArchX.Mobile kan je contacten (links) of projecten (rechts) te allen tijde oproepen.ArchX.Time

Time is money: een waarheid als een koe, ook in de architectuurwereld. De module ArchX.Time laat toe projectgebonden prestaties te analyseren. Een timer, andere registratiefuncties en de agendafunctie registreren activiteiten en tonen deze in een overzicht. Het financiële luik van deze module lijst prestaties en de gekoppelde kosten op. Rapporten tonen de kosten en de rendabiliteit van projecten waardoor een constante opvolging en analyse verzekerd is van facturaties, erelonen en rendabiliteit.


ArchX.Doc

De module ArchX.Doc organiseert de communicatie en de documentatie van een bureau op een gestroomlijnde en uniforme manier. Je kan zelf sjablonen met een eigen huisstijl aanmaken. Vervolgens vraag je info op uit de databank, en deze zal automatisch ingevuld worden in de sjablonen. Documenten worden opgeslagen in een documentenstructuur die het kantoor zelf bepaalt. Tijdens het opslaan krijgt het document een uniforme naamgeving, ook weer volgens voorkeur van de klant. ArchX.Doc slaat ook uitgaand en inkomend mailverkeer op in het centrale beheersysteem vanuit Mac Mail of Outlook.
ArchX.Full

Deze module biedt zowel ArchX.Data als ArchX.Time en ArchX.DOc aan in één pakket dat kantoortaken automatiseert en vergemakkelijkt. Voorts stelt Xatrax Dat ArchX continu up to date is door plug-ins die het pakket voorzien van een vlot verlopende compatibiliteit met de laatste nieuwe software.
Bron: Filip Canfyn
Deel dit artikel:

Onze partners