Axalta en Reynaers Aluminium presenteren de ICONICA-collectie

Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA), wereldwijd toonaangevend ontwikkelaar en producent van vloeibare en poederlakken, werkt al ruim dertig jaar nauw samen met de internationale aluminiumproducent Reynaers Aluminium. Het doel is de architectuurwereld mooie, duurzame poeder gelakte aluminium producten aan te bieden. Dit jaar heeft Reynaers Axalta’s Alesta® SD ICONICA collectie aan zijn kleurengamma toegevoegd, en presenteerde deze op het Festival van de Architectuur 2017 dat plaatsvond in Antwerpen.

ICONICA is de nieuwste kleurcollectie van Axalta’s SuperDurable poederlakkengamma en bevat 40 kleuren in vier verschillende kleurgroepen. Axalta en Reynaers Aluminium brengen de kleurkaarten samen uit en zullen ze aanbieden bij de brede klantengroep van het bedrijf die bestaat uit architecten en bouwondernemingen in België.

 

Blikvanger op Festival van e Architectuur

Axalta creëerde voor de wereldpremière van zijn ICONICA collectie eerder dit jaar tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan, een wonderlijke installatie, die alle kleuren van de collectie bevatte en een ode bracht aan het samengaan van design, kwaliteit en innovatie. De installatie, die met een slimme handmatige rotatie beoogde het licht op verschillende manieren te vangen, betoverde ook de talloze bezoekers van het Festival van de architectuur. 

 

Kernwaarden delen

Peter Ottevaere, marketing –en communicatiemanager van Reynaers Aluminium vertelt: “Een van de redenen waarom Reynaers en Axalta zo’n lange en succesrijke geschiedenis van samenwerking hebben, is het simpele feit dat we dezelfde kernwaarden delen. Die kernwaarden gaan om de ontwikkeling van vernieuwende en duurzame producten en het belang en de aandacht die we voor alles geven aan onze klanten. De nieuwe ICONICA collectie is daar een perfect voorbeeld van met zijn indrukwekkende reeks schitterende kleuren die bovendien nog de sterke duurzaamheid en milieubekommernis bieden die de klanten ervan verwachten.”

 

UV- en weerbestendig

Frank De Cock, regionaal sales –en marketing en communicatiedirecteur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Axalta’s poederlakken voegt er nog aan toe: “We waren zeer blij dat we voor dit allereerste Festival van de architectuur samen met Reynaers Aluminium de ICONICA collectie konden presenteren. De poederlakken van deze collectie zijn UV- en weerbestendig en bieden een ruim en gevarieerd kleurenpalet. We zijn er haast zeker van dat ze zeer populair zal worden bij Reynaers’ veeleisende en professionele klantenkring.'

 

Deel dit artikel:
Onze partners