b-Quick all-in-one raamsysteem

Cordeel - Project The Loop.
Winsol - Casa Matta.
Winsol - Leskoo.

Met b-Quick lanceert Aluk een nieuw soort all-in-one raamsysteem dat de vakman 50% tijdwinst oplevert bij de plaatsing. Bovendien is het systeem hyperisolerend, water-, wind- en luchtdicht, onderhoudsvriendelijk, inbraakwerend en perfect recycleerbaar.

All-in-one

b-Quick is een all-in-one systeem. Dat betekent dat er geen extra isolatiedichtingen geplaatst moeten worden. Ook de aanslagdichtheid en buitenbeglazingrubber zijn voorgemonteerd. Bij b-Quick profielen moet er verder geen middendichting geplaatst worden. Dit alles heeft als voordeel dat de raamconstructeur 50% tijdwinst heeft bij het plaatsen van het product. Bovendien is be-Quick niet enkel tijdbesparend voor de vakman, maar ook voor de koper aangezien het onderhoudsvriendelijk is en perfect recycleerbaar.

Hyperisolerend

Door de ABS isolatietechnologie en het gebruik van voorgemonteerde rubbers bereikt b-Quick extra lage Uf-waarden, namelijk vanaf 0,89 W/m²K. Daarmee overtreft het de Europese normen. Hierdoor is het product ideaal voor lage-energiewoningen of passiefwoningen.

Uitzicht

Het design is strak vanbinnen en vanbuiten en er is een schaduwvoeg voorzien voor een slanker uitzicht. Ook het waterkapje is volledig vlak. be-Quick is ideaal voor het gebruik van beslag met verdoken scharnieren. Bovendien is het design naar eigen zeggen zowel stijlvol als elegant. Verder is het licht, sterk, duurzaam en gaat het levenslang mee. be-Quick beschikt ook over een ruime keuze in kleur en structuur. De glasdikte gaat tot 75 millimeter, de bouwdiepte van het raam is 91 millimeter voor zowel het kader als de vleugel, de sponninghoogte is 25 millimeter en bet beslag heeft een groef van 16 millimeter.

Deel dit artikel:
Onze partners