Balance Polar, een individuele akoestische oplossing voor kantoren

De moderne architectuur brengt grote uitdagingen op het gebied van de akoestiek met zich mee. Dat komt door de veeleisende ontwerpen, de heldere, minimalistische structuren, de gladde, harde wanden, de open ruimtes en grote glazen oppervlakken. Een leefbare kantoorarchitectuur is niet mogelijk zonder een goed akoestisch concept. Balance Polar van Dox Acoustics is een plafondeiland dat een individuele akoestische oplossing voor kantoren biedt.

Als het geluidsniveau een bepaalde drempel overschrijdt, daalt het concentratievermogen en de productiviteit van het personeel op de werkplek. In het ergste geval kan dit een directe invloed hebben op lichaam en geest. Daarom is het belangrijk om geluidsbronnen zoals computers, printers, faxen en kopieerapparaten, maar ook gesprekken van collega’s, telefoons en telefoongesprekken te identificeren en hun storende effecten op de omgeving zo veel mogelijk te beperken.

 

Flexibel

Plafonds en wanden zijn de grootste vrije oppervlakken in een ruimte en hierdoor bij uitstek geschikt voor geluidsabsorberende maatregelen. Het plafondeiland Balance Polar van Dox Acoustics kan aan uw individuele ruimtelijke inzichten aangepast worden. Met zijn flexibele formaten, de hoge akoestische werkzaamheid, ook bij lage ophanghoogte, en het tijdloze design past dit plafondeiland naadloos in elk kantoorlandschap.

 

Afmetingen

Balance Polar is beschikbaar in standaarddiktes van 20 en 40 milimeter en is akoestisch evenwaardig aan de gewone Balance-panelen. De verfijnde uitgave Balance Polar Slim heeft een totaaldikte van 20 milimeter, maar slechts een framebreedte van 3 milimeter.

 

Balance Design

De Balance Design-uitvoering is hét prikbord of presentatiebord onder de akoestische panelen. Balance Design kan naast het akoestisch open vilt tevens nog met andere materialen gecombineerd worden. Het standaard paneel met vilt is uiterst robuust en kan, aangezien het in vele kleuren* verkrijgbaar is, optimaal in de ruimte geïntegreerd worden.

Deel dit artikel:

Contacteer Merford

Onze partners