Beddeleem verzorgt totaalafwerking nieuwe kantoren MDP Advocaten

© Beddeleem
© Beddeleem
© Beddeleem
© Beddeleem
© Beddeleem
© Beddeleem
© Beddeleem

MDP Advocaten, gevestigd in de Residentie Mondriaan II op de Jean-Baptiste de Ghellincklaan in het Gentse Sint-Denijs-Westrem, is een middelgroot full-service advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in bouwrecht en overheidsopdrachten, vastgoed en projectontwikkeling, ondernemings- en vennootschapsrecht, en aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Beddeleem verzorgde voor MDP de totaalafwerking van hun nieuwe kantoren in Sint-Denijs-Westrem. Het casco gebouw werd ingericht met JB CEILING plafonds, JB 4000 en JB PURE 100 systeemwanden en JB DOOR deurgehelen. Ook de elektriciteits- en HVAC-werken, het sanitair, de databekabeling, de vloer- en schilderwerken werden volledig door Beddeleem vezorgd.

Druk op de ketel

Toon Erauw, een van de vennoten, is een tevreden man: “In augustus ’22 moesten we verhuizen naar onze nieuwe kantoren. Dat was een harde deadline, want toen begon de lening te lopen en liep de bestaande huur ten einde. Vermits de ruwbouwfase een achterstand op de planning had opgelopen en pas klaar was begin maart ‘22, zat er voor de binnenafwerking door Beddeleem flink wat druk op de ketel. Het moest dus in de uitvoeringsfase van de inrichting vooruit gaan. Het team van Beddeleem heeft flexibel gewerkt om de achterstand in te lopen. Daar zijn ze in geslaagd, en met een kwalitatief resultaat.”

Reputatie

“We hadden een casco kantoorgebouw gekocht dat ingericht moest worden. Vloeren, plafonds, wanden, indeling, elektriciteit, hvac… Een kolfje naar de hand van Beddeleem. We kenden hun reputatie, en die hebben ze met onze binneninrichting opnieuw bevestigd. Het resultaat was volledig zoals voorzien. In de bouw zijn er altijd uitdagingen, maar er is steeds een geschikte oplossing gevonden.”

Samenwerking

“Het maatmeubilair van onze kantoren en de inrichting van de bibliotheek is verzorgd door Inrichtingen De Bruyne. De samenwerking met Beddeleem verliep vlekkeloos. Alle materialen pasten goed bij elkaar. Flexibel meedenken over materialen en technieken, dat is een sterk punt dat mij opviel. Ook met de andere bouwpartners was er een goede samenwerking. Hier heb ik extra appreciatie voor.”

“Ik kan Beddeleem met vertrouwen aanbevelen,” besluit Toon Erauw.

 

Bron: Beddeleem
Deel dit artikel:
Onze partners