Beddeleem

logo Beddeleem

Beddeleem

Venecoweg 14

9810 Nazareth

België

Klasse 8 totaalafwerkingsbedrijf én fabrikant

Beddeleem heeft een unieke positie in de bouwsector: we zijn tegelijkertijd klasse 8 totaalafwerkingsbedrijf én fabrikant van systeemwanden, systeemplafonds, klimaatplafonds, deuren en meubilair. Deze combinatie is een meerwaarde voor de klant.

Als afwerkingsbouwbedrijf heeft Beddeleem meer dan 70 jaar ervaring met de totale binnenafwerking (afbouw) van kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en werkomgevingen. Zowel voor B2B als voor nationale en Europese overheidsinstellingen, in België en Europa. Zo kunnen wij voor u, naast de afwerking van het gebouw met een ruime keuze aan plafond- en wandsystemen, ook de coördinatie verzorgen van de verschillende technieken en als kers op de taart de eindafwerking met los en vast meubilair.

One-stop-shop met één aanspreekpunt

Dit one-stop-shop gebeuren biedt u als klant een hele reeks voordelen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele traject van A tot Z. U hoeft dus zelf niets te coördineren. Alles valt onder ons beheer waardoor we zelf alle technische knooppunten kunnen uitwerken. Dit zorgt voor minder onvoorziene omstandigheden bij plaatsing op de werf.

Maatwerk

Daarnaast kunnen de producten ook esthetisch op elkaar worden afgestemd. Vele producten worden immers door Beddeleem zelf ontwikkeld en geproduceerd. Denken we maar aan dezelfde lakkleur en andere diverse afwerkingen binnen uw project. Hierdoor klopt ook het eindplaatje helemaal.

Beddeleem is als fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van verplaatsbare scheidingswanden, systeemplafonds (waaronder klimaatplafonds), deursystemen en projectmeubilair. Daarbij wordt er een brede waaier aan zowel standaard als maatproducten aangeboden. Dankzij een modern en flexibel machinepark en een interne onderzoeks- en ontwikkelingscel kan Beddeleem immers heel eenvoudig concepten en producten op maat ontwikkelen.

[Lees meer] [Lees minder]