JB FIREGLASS: brandwerende wanden zonder barrières

Dankzij de transparante modules maken constructies van dit systeem het interieur van een gebouw optisch groter.
. Tegelijkertijd zorgt het systeem voor veiligheid doordat brandveiligheidszones in het gebouw kunnen worden georganiseerd en geschikte vluchtwegen voor evacuatie van personen gegarandeerd zijn.

Nieuw in het aanbod van Beddeleem: het JB FIREGLASS-gamma. Een systeem met een volledige glaswand en deur, opgebouwd uit brandwerend glas en slanke, strakke aluminium profielen.

Brandwerende wanden zonder barrières. Dat is waar Beddeleem volop voor ging van bij de start van het product JB FIREGLASS. Dankzij de transparante modules maken constructies van dit systeem het interieur van een gebouw optisch groter. Tegelijkertijd zorgt het systeem voor veiligheid doordat brandveiligheidszones in het gebouw kunnen worden georganiseerd en geschikte vluchtwegen voor evacuatie van personen gegarandeerd zijn.

De constructie van het systeem JB FIREGLASS is gebaseerd op thermisch geïsoleerde aluminiumprofielen die 78 mm dik zijn. Ze kenmerken zich door een lage warmtedoorgangs-coëfficiënt U.

 

JB FIREGLASS FRAMED

Brandwerende beglaasde wand, met vierzijdig ingeklemd glas per module en geschikt voor het opvangen van bouwtoleranties.

 

JB FIREGLASS CLEAR

Brandwerende beglaasde wand met glas dat doorloopt zonder visuele barrière doorheen de verschillende modules.

 

JB FIREGLASS DOOR

Brandwerend beglaasd deurgeheel dat zowel alleenstaand als in combinatie met JB FIREGLASS FRAMED EN CLEAR wanden kan worden toegepast.

 

Brandweerstand EI120

De varianten hebben een hele reeks aan uitgewerkte aansluitingen om zich aan te passen aan ieder project. Afhankelijk van de versie kan in JB FIREGLASS een brandweerstand tot EI120 verkregen worden.

 

>>Productblad

>>Systeembeschrijving

Bron: Beddeleem
Deel dit artikel:
Contacteer Beddeleem
Onze partners