JB 4000 wandhoge glaswand onderscheidt zich door moduleerbaarheid

Open architectuur en trends op vlak van materiaalgebruik nopen projectinrichters tot het gebruik van een overvloed aan glas. De JB 4000 wandhoge glaswand van Beddeleem onderscheidt zich van andere soortgelijke wanden door zijn moduleerbaarheid en duurzame karakter.  Dit mede door zijn intelligente boven- en onderprofielen en zijn zilveren cradle to cradleTM certificatie. 

Het bovenprofiel is steeds 50 mm hoog.  In het onderprofiel bestaat de keuze tussen 50 en 30 mm. De glaskoppeling gebeurt door geanodiseerde aluminium I-koppelprofielen die een kwaliteitsvolle uitstraling en geluidsdichte afscheiding garanderen. Ook andere glaskoppelingen zijn mogelijk.Het JB 4000 systeem is inzetbaar tot een hoogte van 3800 mm en voldoet zo ook aan de vraag naar wanden voor het inkleden van steeds hoger wordende ruimtes.

 

Deursystemen

Het glassysteem kan worden aangevuld met een aantal deursystemen, waaronder een houten deurblad van 50 mm dik en een aluminium glasdeurblad met gelijkaardige secties als de deurkader. Deze deurbladsystemen vallen langs beide zijden in hetzelfde vlak als het aluminium deurkader.
De deurkaders zijn zo ontworpen dat zij esthetiek verzoenen met de gangbare projectvereisten. Zo zijn er verschillende opties voor toegangscontrole, ingewerkte deurdrangers, scharnieren en paniekdeuren.  Andere deuren zoals zwaai-, schuif- en volglasdeuren zijn ook beschikbaar.

Deze deurgehelen kunnen zowel wandhoog worden uitgevoerd als langs drie zijden worden omgeven door glas.De deurkaders kunnen worden voorzien van lichtschakelaars, overige technieken kunnen worden weggewerkt via een technisch paneel dat in hetzelfde vlak valt als de deurgehelen en afgewerkt is met dezelfde duurzame poedercoating. 

 

Universeel inzetbaar

Het glassysteem is compatibel met vaste wanden door een specifiek hiervoor ontwikkeld koppelprofiel dat onzichtbaar kan worden ingegipst.  De koppeling met ons volle wandsysteem JB 2000 gebeurt via een akoestisch verzorgde overgang met een minimale sectie. Het beproefde enkelvoudig glassysteem JB 4000 is universeel inzetbaar en past door z’n tijdloze karakter in zowat ieder interieur.

Deel dit artikel:

Contacteer Beddeleem

Onze partners