JB Claustra combineert robuuste uitstraling met maximale privacy

De huidige conjunctuur en de laatste trends op gebied van werkbeleving en -organisatie zorgen ervoor dat het open landschapskantoor nog steeds koploper blijft bij de keuze van het type kantoorinrichting. Een vaak voorkomend fenomeen bij dit type inrichting is het gebrek aan privacy en de daarmee gepaard gaande nadelen zoals minder gemotiveerde werknemers en dito rendement.

Het Beddeleem productgamma telt hiervoor reeds een aantal standaardoplossingen.  Zo is er bijvoorbeeld de JB QBE, een flexibele, akoestische bubbel die op een efficiënte manier een afgesloten ruimte creëert.  Perfect inzetbaar als concentratiewerkplek of als meeting ruimte binnen een open landschapskantoor.

 

Halfhoge wand

Binnen deze standaardoplossingen er ook de halfhoge wandversie van het JB 2000 systeem. Dit is een modulaire systeemwand van 100 mm dik die, indien gewenst, kan worden voorzien van glas, volle secties, whiteboards en akoestisch absorberende panelen in hout, metaal en stof.  Een productgamma dat perfect inzetbaar is om storende geluiden van copy corners te capteren of brainstormunits en informele vergaderruimtes af te bakenen.  Bijkomend voordeel is dat dit kleine broertje perfect te combineren valt met z’n wandhoge variant en zo de uniformiteit in een totaalproject kan worden bewaard.

 

Hogere eisen

Nieuw binnen het gamma is JB CLAUSTRA.  Deze productlijn schept met z’n natuurlijke uitstraling een warme en ongedwongen sfeer in elk interieur, zaken die onontbeerlijk zijn bij het aankleden van hedendaagse werkplekken.  We werken met z’n allen immers langer en medewerkers stellen steeds hogere eisen aan de inrichting van hun kantoorruimte, factoren die ook bij het kiezen van de werkgever een belangrijke rol kunnen spelen. Verder zorgt het gebruik van natuurlijke materialen voor een duurzame en tijdloze toets.
Het product bestaat uit houten balken die in gemoduleerde vorm vrijstaand of van vloer tot plafond in een ruimte worden geplaatst om inkijk te belemmeren.

 

Keuze

U heeft de keuze uit een standaard eiK-imitatie in melamine met een dikte van 30 mm, maar u kan ook opteren voor een hoogwaardigere HPL, fineer of massieve afwerking op maat. Wilt u deze CLAUSTRA optie integreren in een volle systeemwand?  Een afgeleide van het systeem is immers beschikbaar als voorzetwand of valt rechtstreeks te integreren in het JB 2000 wandsysteem.  Het plenum aan de achterzijde van de houten lamellen wordt dan voorzien van akoestisch absorberend materiaal, voorzien van een zwarte, decoratieve afwerking.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage