Bespaar 50% tijd op plaatsing dankzij innovatief bevestigingssysteem

Carpentier biedt verschillende slimme systemen aan die de plaatsing van een terras of gevelbekleding eenvoudiger maken. Het QuickClip®-systeem garandeert tevens een snelle montage (50 % tijdwinst). Ook de afstand tussen de profielen is altijd perfect, wat visueel een mooi resultaat oplevert.

QuickClip® is een eenvoudig en onzichtbaar bevestigingssysteem voor voorgegroefde terras- en gevelbekleding. Een houten terras aanleggen of een gevel, poort en omheining bekleden: met QuickClip® is het eenvoudiger dan ooit.

 

Aluminium

Carpentier stelt vast dat er steeds meer gekozen wordt voor een aluminium onderconstructie voor gevelbekleding en zeker voor terrassen. Het voordeel van een aluminium onderconstructie is de perfecte vormvastheid en stabiliteit over de ganse lengte, alsook de levenslange duurzaamheid. Tegenwoordig is deze altijd zwart gecoat om zonreflectie te vermijden en minder op te vallen tussen de planken.

Goed om te weten: Carpentier monteert de clips VOORAF op de kepers, en dit op de juiste afstand. Je kan dus onmiddellijk aan de slag en hoeft de houten planken alleen nog vast te klikken op de onderconstructie.

  • Het terras ziet er schitterend uit: de naden zijn helemaal onzichtbaar.
  • Geen gevaarlijke splinters meer: je hoeft niet te boren of geen bewerkingen uit te voeren op het hout.
  • De clips creëren een isolerende laag tussen de terrasbedekking en het dragende frame: dit garandeert een optimale verluchting.
  • De oplijning van de planken gebeurt automatisch, voor een naadloos resultaat.
  • De plaatsing gebeurt snel en efficiënt: je bespaart zo maar liefst 50% op de dure plaatsingskosten.

Bron: Carpentier

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage