Beton in hippe kleuren met een unieke look en feel

Denk jij ook aan grijs, stedelijk en zwaar wanneer je ‘beton’ hoort? Daar brengt Kwantz vandaag verandering in. Kwantz platen zijn vervaardigd uit hoogwaardig beton in zes verschillende kleuren. De platen worden identiek verhandeld als marmer, composiet en keramiek, met dezelfde interieurtoepassingen. Denk maar aan keukenbladen, wastafels, muur- en douchebekleding.

Kwantz is een Belgisch familiebedrijf met een passie voor beton. Die liefde voor beton begint in 2016 bij Founder en CEO Jeroen Dils, die vanuit een doctoraat aan de Universiteit Gent een beton ontwikkelt dat door zijn enorme sterkte geen wapening of vezels nodig heeft. Niet veel later stapt ook zus Steffi Dils mee in de zaak.

Droom

Vanuit deze unieke kennis ontstaat de droom om dunne, beton platen in hippe kleuren op de markt te zetten, gemaakt van 100% natuurlijke materialen, geproduceerd in België en met grondstoffen die voldoende voorradig zijn in de aardkorst. Kwantz kiest er ook heel bewust voor om geen synthetische harsen of lijmen te gebruiken.

In 2019 besluit Willy Naessens Group zijn schouders mee onder dit inspirerende ondernemersverhaal te zetten ‘De combinatie twee jonge ondernemers met onze ervaring gaat vuurwerk geven’, voorspelt Dirk Deroose, CEO van Willy Naessens group, in 2019. Vandaag is Kwantz dan ook geselecteerd als innovatief materiaal op Architect@Work, en innovatief is het zeker: een dunne beton plaat zonder wapening in hippe kleuren, met een unieke look en feel dat past in elk interieur’.

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Kwantz vind je terug op stand 127.

Bron: Kwantz
Deel dit artikel:
Onze partners