Betontrappenspecialist Betesco ook op Architect@Work

Betesco, dochteronderneming van de firma Declercq Stortbeton uit Waregem, is gespecialiseerd in de productie van betontrappen op maat. Op de beurs Architect@Work zal BETESCO a.h.v. illustraties en een klein ontwerp de verschillende productiemogelijkheden voor de trappen aan het publiek voorstellen.

Betesco, dochteronderneming van de firma Declercq Stortbeton uit Waregem, is gespecialiseerd in de productie van betontrappen op maat. Trappen op maat worden specifiek ontworpen voor de plaats waar ze geïnstalleerd worden. Naast de functionele eigenschappen geven ze de ruimte ook een architecturale meerwaarde. Betesco gaat na welke stijl en welke uitvoering het best bij de omgeving past en zorgt voor een stijlvol eindresultaat. Op de beurs Architec@Work zal Betesco a.h.v. illustraties en een klein ontwerp de verschillende productiemogelijkheden voor de trappen aan het publiek voorstellen.De productie van betontrappen: geen sinecure

Het Betesco advies- en tekenbureau ligt aan de basis van een geslaagd project. Gekwalificeerde specialisten ter zake werken aan de hand van correcte opmetingen op de werf de eerste schetsen en basisplannen uit. Vervolgens worden de bouwtekeningen in overleg met de klant grondig geanalyseerd, besproken en eventueel bijgestuurd. Eens de plannen goedgekeurd zijn, wordt het ontwerp gefinaliseerd en gaat de productie van start. In een geconditioneerde productiehal wordt elke trap met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Het gebruik van metalen mallen of bekistingen zorgt voor een nauwkeurige afwerking. Zo zijn de op- en aantrede van de trap glad en kan deze indien gewenst ook voorzien worden van een trapneus. De achterzijde wordt manueel afgestreken. Door toevoeging van een pigment aan het beton en de keuze tussen wit of grijs cement kan een zeer uitgebreid pallet aan kleuren geproduceerd worden.
De Betesco standaardmodellen zijn op korte termijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Het gamma aan kwalitatieve betontrappen omvat o.a. rechte trappen met of zonder bordes en draaitrappen.
Deel dit artikel:
Onze partners