Bicoustics by Triplaco: absorberende panelen met ruime keuze aan oppervlakteafwerkingen

Triplaco Print Acoustics brengt het nieuwe Bicoustics by Triplaco op de markt. Dat is een reeks absorberende paneelproducten met een kern van stijf zwart PET-vilt (>50% recycling) en een decoratieve voorzijde/achterkant. Het aanbod bestaat uit gegroefde panelen, micro-nanopanelen, geweven vinyl en laminaat. 

Wanneer het nieuw type kern wordt geïnstalleerd in combinatie met minerale wol achter het paneel, heeft deze een zeer hoge absorptiewaarde. Daarom koos Triplaco voor het nieuwe type kern. Maar ook bij directe wandmontage is er al een absorptie van ca. 0,25 tot 0,4 alfa w. Dankzij het lage gewicht van 2,4 kg/m² in combinatie met verlijming met polymeercontactlijm is een eenvoudige installatie mogelijk.
 

Oppervlakteafwerking

Er is een ruime keuze aan oppervlakteafwerkingen: dun laminaat van Abet laminati, echt fineer van Decospan, Ntgrate geweven vinyl en massieve latten in Hevea of eiken. Deze kunnen voornamelijk gebruikt worden voor muren en plafonds, in combinatie met de standaardformaat producten. De panelen kunnen gemakkelijk ter plaatse op lengte en breedte worden gezaagd. Indien de ontwerper een geïntegreerde oplossing wenst voor interieurs en gecoördineerd meubilair, is het bestaande Print akoestiek productengamma meer geschikt voor deze op maat gemaakte oplossing.

Triplaco Print Acoustics stelt deze innovatie voor op de beurs Architect@work in Brussel, op 1 en 2 juni 2022 (stand nummer 128).

Bron: Triplaco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage