Boek: Vochtbeheersing tegen 2020 (Win een exemplaar!)

In het werk ‘Vochtbeheersing tegen 2020’ kom je alles te weten over het wetenschappelijk onderzoek naar vochtproblematieken. Auteur Eddy H. J. Cruysberghs tracht een eenvoudig en voor iedereen duidelijk beeld te schetsen van wat er allemaal nodig is om probleemloos passief te bouwen en energieneutraal te verbouwen. 

Europa wil dat alle gebouwen energieneutraal worden tegen 2020. Steeds meer bouwers en verbouwers zijn zich hiervan bewust en bouwen reeds vandaag volgens de doelstellingen van 2020. “In termen van isolatie zijn de meesten mee, maar in termen van vochtbeheersing moet er nog veel gebeuren om iedereen op de hoogte te brengen van het energieverlies dat hiermee gepaard gaat,” legt auteur Cruysberghs uit. “Vochttransport en damptransport zijn nu eenmaal energievreters, die niet of nauwelijks in kaart gebracht zijn. Door het verschil in dampdruk in de woning en daarbuiten, moeten woningen tegen 2020 niet enkel energieneutraal geïsoleerd, maar ook dampdicht afgewerkt worden. De detaillering is hier zeer belangrijk. Als dan ook nog 19 van de 20 vochtanalyses fout zijn, moeten we iets verder nadenken.” Reden te over voor de auteur om de nodige tips&tricks inzake vochtbeheersing in boekvorm op de markt te brengen. 

Meer info over het boek vind je hier terug.

 

Win een exemplaar!

Architectura.be mag 5 exemplaren wegschenken van ‘Vochtbeheersing tegen 2020’. Nog een plaatsje vrij op de boekenplank voor dit werk? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en wie weet ben jij 1 van de 5 gelukkigen. Winnaars worden persoonlijk verwittigd via mail.

Vraag: hoeveel pagina’s telt het boek? (tip)

 

Het antwoord mag je sturen naar kevin@architectura.be. Succes!

Deel dit artikel:
Onze partners