Bohebiflex van Knauf maakt leidingen monteren eenvoudiger

Knauf Bohebiflex is een flexibel en veelzijdig inbouwgootsysteem voor de montage van diverse leidingen in nieuwe of bestaande gipsplaatwanden. Bohebiflex versnelt en vereenvoudigt de montage in alle gebouwen waar rekening moet gehouden worden met snel aanpasbare systemen voor elektriciteit, data en domotica, omdat de bekabelingszone bereikbaar blijft.

Knauf Bohebiflex is een flexibel en veelzijdig inbouwgootsysteem voor de montage van diverse leidingen in nieuwe of bestaande gipsplaatwanden. Bohebiflex versnelt en vereenvoudigt de montage in alle gebouwen waar rekening moet gehouden worden met snel aanpasbare systemen voor elektriciteit, data en domotica, zoals in kantoren en scholen, ziekenhuizen en serviceflats.
 De inbouwwandgoot ontsluit de holle ruimten in wanden en creëert zo een horizontale bekabelingszone op plintniveau, onder de wand. Binnenwanden worden vrije installatiezones, aan twéé zijden. Toepassingen in geluidwerende en brandwerende systeemwanden zijn mogelijk. Het grote voordeel van Bohebiflex is dat de bekabelingszone blijvend bereikbaar is. Het metalen inbouwgootsysteem Knauf Bohebiflex laat zo toe kostenbesparend en klantgericht te werken.
 
Vlotter bouwen en installeren

Een eerste voordeel van Bohebiflex inbouwwandgoten is dat men de vertraging kan vermijden, die vaak opgelopen wordt doordat afbouwers moeten wachten tot de installateur de leidingen voor elektriciteit, data en domotica heeft gelegd. Het Bohebiflex inbouwgootsysteem kan worden ingebouwd zonder dat de leidingen meteen gelegd worden.Vlotter veranderen

Anderzijds zorgt Bohebiflex voor een grotere procesflexibiliteit: het creëert immers de maximale vrijheid om alle installaties, nadat de wanden zijn afgebouwd, aan te brengen. Dankzij de afneembare wandplint kan de inbouwgoot geopend worden om nieuwe leidingen aan te sluiten. Ontwerpers, opdrachtgevers en gebruikers krijgen zo meer tijd om te beslissen over bijvoorbeeld aantallen en posities van electriciteitaansluitpunten, zelfs tot na de oplevering. Daarnaast voorkomt Bohebiflex dat er achteraf sleuven voor nieuwe leidingen in de muur moet gefreesd worden.


 

Deel dit artikel:
Contacteer Knauf
Onze partners