Bulex onthult nieuw assortiment airconditioningsystemen

De vivAIR reeks bestaat uit monosplittoestellen van 2,5 kW tot 5 kW en multisplittoestellen met een vermogen van 2,2 kW tot 11 kW. De eenvoudig installeerbare airconditioningsystemen zijn geschikt voor privéwoningen, kleine bedrijven en kantoren. Bulex breidt met dit nieuwe gamma zijn aanbod uit.

De vivAIR reeks voldoet aan de eisen van de ErP-richtlijn voor ecodesign. De nieuwe modulatietechnologie van de inverter zorgt ervoor dat de omgeving snel de gewenste temperatuur bereikt. De diepe modulatie voorkomt onnodige energieverspilling. Hierdoor heeft het apparaat een hoge energie-efficiëntie, tot energieklasse A++.


Design en technologie

Een modern design met een groot display laat het toestel versmelten met de omgeving. De bevestiging aan de muur zorgt ervoor dat het toestel niet in de weg staat. Een ionisator en uitgebreide filterset houden de binnenunit schoon en stofvrij. Een optimale luchtkwaliteit wordt gewaarborgd. Gebruikers kunnen de temperatuur veranderen van fris naar warm, of gewoon het toestel uitschakelen met de afstandsbediening.

De buitenkant van de unit heeft een corrosiebestendige coating. Door een goede geluidsisolatie zijn er geen vervelende geluiden, binnen én buiten. De vivAIR reeks telt 7 verschillende toestellen: de 18-025NW, 18-035NW, 18-050NW, 18-050 M2NW, 18-060 M2NW, 18-085 M3NW en de 18-050 M4NW. Deze hebben respectievelijk een maximale koelcapaciteit van 3 kW, 3,8 kW, 6,59 kW, 6 kW, 6,2 kW, 9,6 kW en 10 kW.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage