C-Bath: de complete badkamer volgens Cosentino

Dat de keuken het epicentrum van ons dagelijks leven geworden is, is allang geen geheim meer. De laatste jaren groeide het uit naar de ruimte in onze woning waar we samenkomen, -leven en-werken. Ook de badkamer onderging een heuse transformatie want waar het voorheen een uitsluitend functionele plek was, is totale rust en zelfverzorging er nu het hoogste goed. Het is een persoonlijk toevluchtsoord dat ook mooi en welgemaakt mag zijn. Connaisseur in duurzame oppervlakken Cosentino vertaalt deze omwenteling in haar nieuwste merk C-Bath: een allesomvattende aanpak die de veelzijdigheid van de badkamer (en van Cosentino) omzet in een coherente totaaloplossing. Van de vloer tot de muur en van de wastafel tot het bad of de douche: innovatie en design smelten gebalanceerd samen in Cosentino en het gloednieuwe C-Bath.

De totale badkamer

Met het nieuwe C-Bath brengt Cosentino een exclusieve collectie voor de badkamer waar een hoge esthetische waarde prachtig samensmelt met functionaliteit. Het biedt ready-to-use elementen en meubilair die samen voor iedere interieurstijl en iedere voorkeur de juiste badkamer samenstellen. Wastafels als de Evita-, Marie- of Elegance-modellen worden afgewerkt met douches zoals de Wakka by Silestone®. Daarnaast vullen ook wand- en vloerbekleding het assortiment aan voor een unieke rode draad in de badkamer.

The Bathelier

De Spaanse fabrikant van keuken- en badkameroppervlakken gaf voor de gelegenheid de kans aan internationale designers om een eigen interpretatie van de C-Bath-filosofie in beeld te brengen. Samengesteld als in een portfolio bewijst de exclusieve ‘The Bathelier’-reeks de mogelijkheden van Cosentino en de veelzijdigheid van plaatmateriaal in allesomvattende badkamers. Silestone®, Dekton® en Sensa by Cosentino® schitteren in de diverse ontwerpen die uitgewerkt werden door topontwerpers als Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Sheah en MUT Designstudio.

C-Bath Studio

Waar de ‘The Bathelier’-collectie een spreekbuis is voor anderen, verhaalt de C-Bath Studio-reeks veeleer de persoonlijke kijk van het merk. De serie bestaat uit complete badkameroplossingen die van top tot teen opgebouwd werden uit Cosentino’s meest populaire bladen en afwerkingen, denk aan Silestone® en Dekton®. Muren, vloeren, meubilair, noem maar op: C-Bath Studio presenteert badkamers als een gedetailleerd totaalplaatje waarin evenwichtige en gelijke vormen, kleuren en texturen primeren.

Bron: Cosentino
Deel dit artikel:

Contacteer Cosentino

Onze partners