CAPAROL PRESENTEERT: THE POWER OF SURFACE

Caparol gebruikt “The Power of Surface” om nieuwe kracht te geven aan het merk en ook aan de industrie. ze richten zich op de ontwerpers van woonruimtes en laten zien hoe zij samen met het bedrijf onafhankelijk, vooruitstrevend en succesvol kunnen worden en zo vorm kunnen geven aan een leefbare toekomst voor iedereen.

De AMBITIE

Een toonaangevend merk zijn binnen de markt. Om dit te bereiken, wil het bedrijf de eerste keus van de vakman worden. Daarom wordt van Caparol een “lead & love brand" gemaakt. Bovendien wil het bedrijf in heel Europa eenheid uitstralen door een herkenbare huisstijl in alle landen.

PRODUCTEN

Caparol heeft altijd innovatieve producten en oplossingen voor de behoeften van vakmensen aangeboden. Deze producten zorgen voor oppervlakken die al meer dan 125 jaar hun passie zijn. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons en beschermen onze geliefden. Caparol nodigt u uit op hun gezamenlijke reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen. Dat schuilt er achter "The Power of Surface".

COMMUNICATIE

In een functionele markt worden emoties steeds belangrijker als onderscheidende factor. Dat biedt een grote kans en taak voor de communicatie: Caparol als Power Brand nieuw leven inblazen met emotionele kracht. Dit wil het bedrijf bereiken door eigentijdse afbeeldingen en uitingen te gebruiken. Al de publicaties en commerciële uitingen worden aangepast aan de nieuwe huisstijl.

TAAK

Caparol nodigt iedereen uit om met hen deze campagne te omarmen die zowel de oudere doelgroep, maar ook zeker de nieuwe generatie vakmannen zal aanspreken. Samen bouwen aan het merk en een succesvolle toekomst voor de schildersbranche.

STARTSCHOT

Deze maand gaat het bedrijf van start met de campagne. De hele maand lang gaat een roadshow op bezoek bij verschillende Caparol-verdelers over heel België. Daar ontdek je alles over de nieuwe power van Caparol. Daarnaast zal er gedurende het hele jaar ook aandacht besteden worden aan de campagne op allerlei verschillende manieren. Meer info daarover op de website.

Bron: Caparol
Deel dit artikel:
Onze partners