Carpentier lanceert 100 % houten terrasoverkapping Livinshades

Houtspecialist Carpentier brengt Livinshades op de markt, een terrasoverkapping in hout die een unieke en ecologische oplossing biedt voor zonwering in de tuin.

Carpentier wordt al drie generaties lang gerund door houtexperten. Het West-Vlaamse bedrijf is uitgegroeid tot een van de leidinggevende spelers op de Europese hardhoutmarkt. Onder de naam Livinlodge biedt Carpentier een uitgebreid gamma aan van kwaliteitsvolle houten bijgebouwen op maat, van carports over poolhouses tot overkappingen. De jongste telg in het Livinlodge-aanbod is Livinshades, een houten terrasoverkapping met een motorgedreven lamellendak.
 

100 % hout, uniek op de markt

Wat Livinshades uniek maakt, is zijn esthetiek. Het minimalistische design oogt strak en tijdloos. De lamellen zijn opgebouwd uit HOTwood essenhout, de meest ecologische houtsoort die ideaal is voor buiten omwille van zijn hoge kwaliteit, stabiliteit en vormvastheid. De aluminium bovenkant zorgt voor maximale waterdichtheid.

U ziet echter enkel houten onderdelen, geen kunststof. Precies dat maakt Livinshades zo uniek op de markt. Het resultaat: een warme, authentieke uitstraling.


Verleng de zomer

Meer of minder zon op uw terras? De houten lamellen zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of geïntegreerd bedieningspaneel. Livinshades functioneert perfect als alleenstaande pergola. Toch kan u de terrasoverkapping ook integreren in een modern bijgebouw of aanbouwen aan de woning.

Carpentier installeert Livinshades op maat. U kan de duur van de zomer verlengen door de stijlvolle terrasoverkapping te voorzien van een of meerdere gesloten zijwanden. Bij gesloten zijwanden is er keuze tussen verticale en horizontale shutters. Deze shutters kunnen tevens als los element in de tuin of voor de vensters van de woning worden geplaatst.

Verder kan Carpentier regen- en/of windsensoren installeren. Ook sfeerverlichting behoort tot de mogelijkheden.  

Kortom, met Livinshades kan u uw terras op een stijlvolle en praktische manier voorzien van zonwering en het vakantiegevoel optimaal beleven bij u thuis.

Deel dit artikel:
Onze partners