Chique en duurzame entreematten met breed profiel sieren Brucity

Brucity is het nieuwe Administratief Centrum van Brussel. Het is een modern kantoorgebouw van 37.000 m2, de architectuur symboliseert transparantie en openheid. Bezoekers worden verwelkomt in moderne entrees, die zijn voorzien van de duurzame en stijlvolle emco entreematten Marschall Premium Large.

Het bijzondere aan deze entreematten zijn het extra brede en robuuste profiel van 46,5 mm, de stijlvolle Maximus-inlagen in de kleur antraciet en een functioneel schraapprofiel. Het extra brede profiel geeft een bijzonder architectonisch gezicht en is zeer geschikt voor extreme belastingen, zelfs trolleys en palletwagens.

Ook duurzaam/BREEAM

Brucity is een passief gebouw en heeft de BREEAM kwalificatie Very Good. Ook emco speelt al jaren in op de toenemende vraag naar duurzame oplossingen. Zo kunnen met de aluminium entreematten in het kader van BREEAM punten worden verdiend.

Bovendien levert emco verschillende inlagen en schoonloopzones van gerecycleerde ECONYL-garens. Daarnaast zijn de aluminium profielen van de entreematten recyclebaar en hoeven aluminium entreematten niet op de ondervloer verlijmd te worden. Dit draagt bij aan de verlaging van de uitstoot van voc’s.

Exclusief van emco: Premium inlagen

De Premium-collectie omvat geen gewone tapijtstroken met standaard kleuren. Verre van dat. Bij de Premium-collectie kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, 60 kleuren en exclusieve dessins, waaronder de nieuwe uni en vintage look. Zo zijn eenvoudig individuele ontwerpen te maken.

Bovendien creëert u met emco het verschil met de geanodiseerde aluminium profielen. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

 

Bron: Emco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage