CJC toont nieuwe collectie schakelaars LOLA op A@W

CJC Systems stelt op ARCHITECT@WORK zijn nieuwe LOLA-collectie voor. De nieuwe schakelaars op 24 Volt hebben een vlakke druktoets en kunnen uitgerust worden met leds die aangeven of een lichtbron aan of uit staat. Verder kunnen ze dimmen en zijn ze compatibel met verschillende domoticasystemen.
CJC Systems, ontwerper en fabrikant van onder meer designer schakelaars, stelt op ARCHITECT@WORK de nieuwe collectie LOLA voor. De nieuwe schakelaars op 24 Volt hebben een vlakke druktoets en kunnen uitgerust worden met leds die aangeven of een lichtbron aan of uit staat. Verder kunnen ze dimmen en zijn ze compatibel met verschillende domoticasystemen.
Zo lanceert CJC Systems binnenkort ook versies voor onder meer deze nieuwe collectie die compatibel zijn voor KNX, de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole. Ook de collecties ZITA, MONA en LARA krijgen elk hun KNX versies. Dat zorgt ervoor dat er geen interface meer nodig zal zijn en tal van functionaliteiten mogelijk worden, zoals een geïntegreerde temperatuursensor en de mogelijkheid tot het dimmen van de leds.
Alle schakelaars in deze collectie kunnen verkregen worden in 10 verschillende afwerkingen. Bovendien vertaalt de eenvoudige installatie zich ook in lage installatiekosten. CJC Systems zal op Architect@Work te vinden zijn op stand 267.
Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage