Combineer smaak, duurzaamheid en wellness met GROHE Blue

Wie houdt van smaakvol mineraalwater maar ook van duurzaamheid en comfort, vindt met GROHE Blue de ideale oplossing. Dit geavanceerd watersysteem voorziet in bruisend, licht bruisend of plat gefilterd en gekoeld water met een simpele draai aan de linkergreep. De kraan werd eerder dit jaar uitgeroepen tot KitchenInnovation of the Year.

Ecologische voetafdruk

Het systeem verkleint de ecologische voetafdruk doordat het plastic flessen overbodig maakt én het energieverbruik fel vermindert:per liter gekoeld en bruisend water wordt slechts 0,0016 kWh verbruikt. Daar waar bovendien voor flessenwater een verbazingwekkende hoeveelheid van 7 liter water nodig is om 1 liter te produceren, komt het bij GROHE Blue rechtstreeks uit de kraan.
 
Het product overtuigde, samen met de GROHE EcoJoy technologie, vorig jaar ook de Duitse jury van de Prijs voor Duurzame Ontwikkeling (German Sustainability Award).  

De kraan is beschikbaar in verschillende modellen. Om te weten te komen welk type het best bij u past, is er een handige online configurator die u in enkele stappen helpt het meest geschikte product te kiezen.

Klik hier voor meer informatie over de GROHE Blue.

 

Bron: Two cents
Deel dit artikel:

Onze partners