Contour tapijttegelcollectie past de geometrische principes van architectuur toe

De nieuwe tapijttegelcollectie Contour van IVC past de geometrische principes van architectuur toe op het design van tapijttegels. Het biomorfe design van Perspective benadrukt de herkenbare honingraatstructuur, terwijl de kruisende lijnen van View de geometrische projectie verkennen. De Contour tapijttegelcollectie brengt primaire architectonische vormen naar kantoorinterieurs.

Contour is beschikbaar in twee designs, allebei gebaseerd op dezelfde kleuren en garenbank als de Art Intervention en Rudiments collecties van IVC . Zo kun je de creativiteit en doelgerichte toepassing van kleurarrangementen verkennen met designs die gemaakt zijn om te combineren.

 

Perspective

De toepassing van biomorfe principes is onmisbaar in de architectuur en Perspective gebruikt deze krachtige, natuurlijke invloed in een tapijttegelontwerp voor kantoren dat gebaseerd is op honingraatstructuren. Met een palet van energieke en expressieve kleuren geeft Perspective een nieuwe betekenis aan een eeuwenoud architectonisch principe.

 

View

View interpreteert de concepten van architecturale ruimte vanuit een nieuwe invalshoek met kruisende lijnen die de relatie tussen architectuur en geometrische projectie uitdiept. Universele en energieke kleurencombinaties maken van View een tapijttegeldesign dat een nieuwe dimensie geeft aan kantoorinterieurs.

 

Stalen bestellen? Klik hier.

Bron: IVC

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage